0

Zo maak je een succesvol seksdating profiel

Je hebt besloten om online op zoek te gaan naar een seksdate. Je hebt je gratis aangemeld op een seksdating site of misschien wel op meerdere. Je hebt de standaard informatie ingevuld en dan wordt er opeens aan je gevraagd of je een profiel wilt invullen. Je moet een profielfoto kiezen. Een tekst verzinnen en dan heb je ook nog de mogelijkheid om meerdere foto’s te maken.

Sommige mensen zullen er voor kiezen, als de seksdating website dit toelaat, om niets in te vullen. Anderen weten precies wat ze neer moeten pennen en de rest zit naar het scherm te staren en zich af te vragen wat ze nu moeten doen. Zij snappen dat het nodig is om iets in te vullen. Je reageert zelf immers ook niet op een leeg profiel.

Zo maak je een succesvol seksdating profiel

Geen paniek. Een succesvol seksdating profiel maken is helemaal niet zo moeilijk. Als je weet wat je doet, is alles makkelijk. Tijd om je kennis bij te spijkeren dus. En dat begint met begrijpen welke profielfoto aantrekkelijk is voor andere leden.

Jouw profielfoto op een seksdating website
Veel mensen denken dat het nodig is om een naaktfoto te plaatsen. Je zit immers op een seksdating website. Dan moet je ook laten zien wat je op seksueel gebied te hebt. Toch? Niet dus. Niet doen. Je zit op een seksdating website, maar dat wil niet zeggen dat iedereen meteen alles wil zien. Het is juist heel erg sexy om niet alles te laten zien. Daarnaast word je veel serieuzer genomen als je niet naakt te bewonderen bent voor het gehele wereld wijde web.

De meest succesvolle seksdating profielen hebben een profielfoto waar het lid duidelijk op staat. Gebruik een foto waar je een positieve uitstraling op hebt, genomen vanaf je middel, met een brede glimlach. Niet iedereen wilt echter herkenbaar online op een seksdating website staan. Kies dan voor een onherkenbare foto die je later in een persoonlijk bericht herkenbaar kunt tonen.

Jouw profieltekst op een seksdating website
Je profieltekst geeft een breder beeld van wie jij bent. Omschrijf karaktereigenschappen die van belang zijn, eventuele hobby’s, je persoonlijke situatie. Alles waar van jij denkt dat het er toe bij draagt dat jij iemand vindt met wie het echt klikt.

Let er wel op dat je het allemaal algemeen houdt. Je wilt niet herkend worden aan de hand van de informatie die je verstrekt. Of dat onwelwillende lieden jouw informatie kunnen gebruiken om onfrisse zaakjes uit te voeren. Daarnaast heb je dan ook nog iets over om te bespreken tijdens persoonlijke gesprekjes.

Het is ook belangrijk dat je duidelijk bent over wie en wat je zoekt. Het maakt nogal een verschil of je op zoek bent naar sexcontacten of een one-night-stand. Wat voor seks vind jij lekker? Ben je ruw? Of juist heel teder? Hou je van afwisseling? Experimenteren? Of zoek je eigenlijk alleen maar intimiteit? Natuurlijk kun je het hier later in een persoonlijk gesprek over hebben, maar als het al in je profiel staat, is de kans veel groter dat ook iemand reageert die hetzelfde zoekt als jij.

Voor de andere leden is het fijn als je vermeldt wat jij te bieden hebt. Kun je verplaatsen of alleen maar ontvangen? Zit je misschien al in een relatie? Zoek je iemand om tijd in het weekend mee door te brengen? In een bepaalde regio? Het is zonde als je een hele tijd met iemand leuk met iemand aan het kletsen bent om vervolgens te ontdekken dat jullie te ver bij elkaar uit de buurt wonen.

Aan de slag met je seksdatingĀ profiel

Voor veel mensen zal het ongemakkelijk zijn, maar heb je iemand in je omgeving aan wie jij je seksdating profiel kunt laten zien, dan is dit wel aan te raden. Het liefst iemand die een beetje eerlijk tegen je is en vertelt hoe het over komt.

Je zult reacties van andere leden krijgen en je kunt rustig afwachten en op deze berichtjes reageren of je gaat zelf ook op onderzoek uit en bekijkt de profielen van andere leden. Wanneer het profiel van een lid jou bevalt, kun je een berichtje sturen.

Probeer geen bijdehante openingszinnen te bedenken als je daar niet goed in bent. Stuur gewoon een vriendelijk berichtje en nodig de ander uit om jouw seksdating profiel te bekijken. Laat in je berichtje ook merken dat je het profiel van dit lid ook goed hebt doorgenomen. Dit kun je doen door een compliment te maken of een vraag te stellen over de informatie in de profieltekst.

Je merkt heel snel aan de reacties van andere leden hoe jouw profiel over komt. Ben niet bang om je profieltekst daar naar aan te passen. Blijf wel bij jezelf. Het is nergens goed voor als jij je beter of anders voor doet dan je werkelijk bent.

Het werkt ook heel erg goed om geregeld je profielfoto te wisselen. Je profiel valt zo meer op en je laat andere kanten van jezelf zien. Iemand die eerder misschien niet verder klikte naar jouw profiel zou nu opeens interesse kunnen hebben en komt er dan achter dat jullie seksdating profielen heel erg goed matchen.

Met een goed seksdating profiel heb je veel meer succes op seksdating websites. Steek er tijd en aandacht in en je zult merken dat het je veel meer reacties zal opleveren. Hierdoor vind jij ook veel sneller de perfecte seksdating match!

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *