0

Pikante seks spelletjes

Of je nu een saai seksleven hebt of een spannende seksdate wilt meemaken, seks spelletjes zijn altijd goed. Het maakt het leven wat ondeugender, pikanter en interessanter. Wil jij ook nieuwe seks spelletjes in de slaapkamer spelen, maar heb je geen idee waar te beginnen? Start je fantasie dan hier en ontdek de meest opwindende seks spelletjes.

Waarheid of doen

Het meest bekende en waarschijnlijk ook meest populaire seks spelletjes dat er is. Je speelde het vroeger misschien in groepjes, maar nu is het tijd geworden om er op een andere manier mee om te gaan. In plaats van je sekspartner iets te laten doen wat beschamend is, is het tijd om het schaamrood om een andere reden rond de lippen te laten komen.

Wilt je seksdate maar niet in de juiste stemming komen dan is het tijd om je afspraakje te vragen om Waarheid of Doen te spelen. Bedenk op voorhand al wat ondeugende en pikante dingetjes om te doen. Op die manier sta je niet opeens voor schut omdat je even niks origineels kunt verzinnen en de ander toch maar weer met de blote billen de straat op stuurt. Wat overigens ook best pikant kan zijn.

Hints

Een populair spelletjes tijdens familie bijeenkomsten is hints. Maar dan gaat het meestal om films, boeken, gezegdes en meer van dien zooi. Te saai voor woorden natuurlijk. Daar gaan we dus niet aan beginnen. Tijd om het sexy te maken!

Je kunt afspreken dat je alleen maar seksuele handelingen uitbeeldt, maar je kunt ook afspreken dat als je verliest, dat je dan een seksuele handeling bij je partner moet verrichten. Allebei mag altijd natuurlijk. Hints kan niet alleen erg sexy zijn, het zal je zeker ook lachsalvo’s opleveren.

De grabbelton

Niet iedereen is even makkelijk open over wat hij of zij nog voor stille fantasietjes heeft. Speel daarom het verlanglijstje. Je schrijft op losse blaadjes allebei een x-aantal seksuele handelingen op. Gooi alle blaadjes in een bakje en grabbelen maar. Maak het wat spannender door bijvoorbeeld te dobbelen om wie mag grabbelen.

Vertel elkaar vooraf wat je zeker niet wilt doen en probeer vervolgens om de seksuele daad zoals op het papiertje beschreven minimaal een keertje uit te proberen. Je komt er op die manier snel achter of jouw fantasie net zo opwindend in het echt is als in jouw hoofd.

Strippoker

Strippoker is een klassieker en bijna iedereen zal het wel eens gespeeld hebben. Er zijn echter een hele hoop variaties te bedenken. Zo kun je naast een kledingstuk uittrekken ook iets ondeugends doen wanneer je verliest. Strippoker is het spannendst als je elkaar nog niet zo goed of helemaal niet kent. Het is natuurlijk veel spannender dan elkaar een naakt foto te sturen, dit is natuurlijk realtime en je ziet elkaar.

Je kunt eigenlijk ieder spelletjes gebruiken om op te strippen. Je dient dan alleen maar af te spreken wanneer het tijd is om iets uit te trekken. Zet stripmuziek klaar om het geheel af te maken en in de juiste sfeer te brengen.

Rollenspellen

Rollenspellen zijn ontzettend uitgebreid en kunnen heel erg kinky worden. Wanneer je het net in je seksleven introduceert kun je simpel beginnen en naar gelang je fantasie zich ontwikkelt, kun je de rollenspellen uitbreiden.

Rollenspellen spelen is eindeloos. Je kunt variëren in rollen, kleding, speeltjes, locaties en nog veel meer. Ben jij deze keer dominant of is je partner aan de beurt om te bepalen hoe het spel deze avond zal verlopen?

Seksslaafje

Een heel opwindend spelletjes waarbij je elkaar diepste seksuele geheimen kunt ontrafelen is het spel van seksslaafje. Vertel je sekspartner dat je de rest van de dag/avond/het weekend zijn of haar seksslaafje zult zijn en je zult merken dat je kanten van je sekspartner leert kennen die je nog niet eerder gezien had. Hoe vaker je dit spelletje speelt, des te pikanter het zal worden.

Spreek van te voren af wat je niet wilt doen en spreek een woord af dat je kunt gebruiken wanneer je sekspartner te ver gaat in het spelen van het spellen en jij wilt dat jullie serieus stoppen. Bereid jezelf en bijvoorbeeld de slaapkamer voor op het seks spelletje en presenteer jezelf als seksslaafje om het geheel nog meer sfeer te geven.

Online Dating

Je kunt online dating op twee manieren met je partner spelen. De eerste is dat je allebei een account aanmaakt op een seksdating website en via die weg contact met elkaar opneemt. Je meldt je dan niet aan als jezelf, maar als een vreemde. Gebruik foto’s die niet van jezelf zijn, maar waar van je weet dat je partner er opgewonden van raakt. Verzin ook een heel andere karakter en levensverhaal bij het profiel.

De andere manier is dat jullie je allebei aanmelden en dan contact hebben met andere leden. Je kunt dan samen contact hebben met die andere leden of allebei apart en elkaar vertellen wat je allemaal besproken en gedaan hebt. Je dient hiervoor allebei wel heel zeker in je relatie te staan.

Seksspelletjes zijn spannend, ondeugend en vooral heel erg opwindend. Naast allerhande spelletjes die je zelf kunt verzinnen, zijn er ook een hoop seksspelletjes op de markt te verkrijgen. Zo zijn er kaartspelletjes, dobbelspelen en bordspelen, maar als je goed rondkijkt vind je bijvoorbeeld ook kant en klare verhalen die je voor je rollenspellen kunt gebruiken. Denk dan aan bijvoorbeeld complete zustersetjes waarbij je niet alleen het pakje aanschaft, maar ook allerlei attributen. Is het ook tijd om meer pit in jouw seksleven te creëren? Probeer dan deze seksspelletjes voor gegarandeerde geile tijd.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *